Qui som?

DUES GERMANES, UNA VINAGRETA
La vinagreta consta de dos elements principals, la nostra està formada per la Marina, dissenyadora gràfica i creativa, i la Sílvia, redactora i comunicadora audiovisual.

A vegades acabem d’amanir aquesta salsa amb el toc d’alguns col·laboradors que aporten els seus coneixements en l’entorn multimèdia i web.QUÈ AMANIM A LA VINAGRETA?
Continguts periodístics, fotogràfics, audiovisuals i d’imatge corporativa per a clients que tenen una necessitat comunicativa concreta.

La capacitat per moure’ns en els diferents àmbits de la comunicació (escrita, audiovisual i gràfica), el fet que siguem un estudi petit i pròxim, fa que generem un tipus de continguts molt personalitzats, però de resultat global. Submergides en la comunicació 2.0. intentem que qualsevol tipus de comunicació local pugui esdevenir global.


ON ESTÀ LA VINAGRETA?
Sense perdre el vincle amb la nostra Barcelona natal, que ens ha donat part dels coneixements i de la nostra experiència, ho amanim tot des de la nostra terra adoptiva, l’Empordà.

La Vinagreta està situada a Torroella de Montgrí, en un àtic al bell mig de la històrica vila, presidida per una muntanya coronada per un castell de dibuix infantil i prop d’un mar vestit per les Illes Medes.
Amb la mirada posada entre el mar i la muntanya, i els personatges arrauxats per la tramuntana, brolla la creativitat i la nostra feina esdevé un petit plaer cada dia.

Anuncis