Assistim a la “Nit del Tennis de Taula Català”


El passat 15 de juliol el tennis de taula català va posar el punt i final a la temporada amb la tradicional ‘Nit del Tennis de Taula Català’, un acte que serveix per reconèixer aquells clubs, jugadors i equips que al llarg de la temporada han assolit algun títol tant a nivell nacional com català, i que també serveix per fer entrega del darrer número de la revista de la Federació. Una entrega que, en aquest cas va estar cenyida d’actualitat, ja que la revista ha canviat d’imatge. El nou equip al capdavant de la Federació ha volgut apostar per un disseny renovador i més acord amb la línia del web de la FCTT i la Vinagreta s’ha encarregat de fer-ne el redisseny. Per aquest motiu, i perquè la “Nit” també era una excusa per homenatjar a l’expresident de la Federació Catalana de Tennis de Taula, la Vinagreta va voler participar de l’esdeveniment.

De fet, 200 persones van assistir al restaurant “La Masia” de Sant Cugat del Vallès per participar-hi. Fins i tot, autoritats destacades, com el Secretari General d’Esports de la Generalitat, el Sr. Ivan Tibau, que va acomiadar-se de Jordi Prat fent-li entrega d’una placa de reconeixement. Però en realitat va ser després del sopar, quan realment va tenir lloc l’homenatge. Jordi Prat, que ha estat més de 28 anys al capdavant de la Federació, va ser obsequiat amb diferents plaques distintives i un audiovisual confegit per la FCTT i editat per la Vinagreta d’allò més emotiu. Tant és així, que els assistents, en acabar la projecció, de manera unànime, van aplaudir l’homenatjat.

Va ser un acte molt agradable i, des d’aquí, volem agrair a la FCTT que ens hagi donat la possibilitat de participar-hi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s