2n premi al Festival de Curtmetratges Ambiental SomCurts de Girona!


Dissabte 4 de juny, dins del marc de la Fira Eco-Sí de Girona, va tenir lloc l’entrega de premis del Festival de Curtmetratges Ambientals SomCurts de Girona, que organitzava per primera vegada l’Associació de Naturalistes de Girona. Tot i ser la primera edició del Festival, els organitzadors van explicar que hi  havia participat una vintena de curts de gran nivell. Quelcom que vam poder constatar també nosaltres a l’acte de lliurament de premis, on es van projectar els quatre vídeos finalistes.

Els curtmetratges finalistes eren ben diferents, tant pel que fa a tècnica com a contingut i estil. I entre els curts projectats hi havia el nostre,  Gavians Crit d’alerta, que ha obtingut el 2n premi del Festival. El 1r premi el va guanyar El conte més antic del món, una animació que reflexiona sobre la història de la humanitat d’una manera genial. Si teniu oportunitat de veure’l, no us el perdeu!

El crític de cinema, Jaume Figueras, que va presentar l’acte, va ser qui va fer entrega dels premis. La Marina el va recollir en representació de Vinagreta i Videoplay. I és que, un cop més, es tracta d’un projecte que fem amb l’Antoni Martí que, de fet, és qui ens va empényer a fer aquesta revisió del tema de l’expansió dels gavians. Però com que també hem comptat amb l’ajuda de molta altra gent, sense la qual un document com aquest seria impossible, volíem aprofitar l’ocasió per agrair-los la seva ajuda i felicitar-los també pel premi. Moltes gràcies a tots!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s